Hakem Adaylarına Aşure Ikramı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, basketbol hakem kursuna katılan kursiyerlere aşure ikramında bulundu.

KAYSERİ - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, basketbol hakem kursuna katılan kursiyerlere aşure ikramında bulundu. Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda 120 kursiyerin katıldığı FİBA hakemi ve Basketbol Federasyonu Eğitim Komisyonu üyesi Fatih Söylemezoğlu tarafından gerçekleştirilen eğitimdeki kursiyerleri ziyaret etti. Kursla ilgili Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Sağlam'dan bilgi alan Büyükkılıç, Kayseri'nin artık sporunda merkezi olma yönünde adımlar attığını söyledi. Yapılan tesislerin bunun en önemli göstergesi olduğunu ifade eden Büyükkılıç, "Belediye olarak,sporun ve sporcunun özellikle salon sporlarının her zaman destekçisi olduk. Göreve geldiğimizde takımlarımız idman yapacak salon bulamazken şu anda birçok semtimizde bölge spor salonları inşa ettik. Parklarımıza fitness aletleri yerleştirdik, basketbol ve voleybol sahaları yaptık. Bayanlar için tesislerimizde aerobik salonları açtık" diye konuştu. Büyükkılıç, daha sonra hakem kursuna katılan kursiyerlere aşure ikram etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: