Hakem Çakır ve beraberindekiler Eskişehir stadını inceledi

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta son karşılaşmasında karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor ile Galatasaray...

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta son karşılaşmasında karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor ile Galatasaray mücadelesinin oynanıp oynanmayacağı henüz belli değil.

Bu zorlu 90 dakikada düdük çalacak olan Hakem Cüneyt Çakır, yardımcı hakemler, Türkiye Futol Federasyonu yetkilileriyle akşam 19.00'da oynanacak olan Eskişehirspor - Galatasaray maçı öncesi Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda inceleme yaptı.

Çakır ve beraberindekiler, yaklaşık 10 dakika stadın zemininin futbol oynamaya müsait olup olmadığı konusunda inceleme yaptı. Heyet daha sonra soyunma odasına geçti. Hakem Çakır, konunun TFF yetkililerinde olduğunu, maçın başlamasına daha vakit olduğunu ve sonucun ilerleyen dakikalarda netleşeceğini söyledi. Çakır, şuan net birşey söylenemeyeceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Bu arada, sabahdan bu yana 15 ekiple sürdürülen stadyumdaki buz ve kar temizleme çalışmaları sona erdi. Ancak stadın temizlenmesine rağmen soğuk nedeniyle zeminin tekrar donmaya başladığı görüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz