Hakem Damat Nikahta Gelinden Sarı Kart Gördü

Spor Toto Süper Lig Üst Klasmanda Yardımcı Hakem olarak görev yapan Ekrem Kan ile Ege...

Spor Toto Süper Lig Üst Klasmanda Yardımcı Hakem olarak görev yapan Ekrem Kan ile Ege Üniversitesi’nde memur olan Ceren Hepcanlar Fuar Evlendirme Memurluğu’nda dünya evine girdi.

Çiftin nikahını kıyan Başkan Tartan, 21 yaşında genç bir hakem olarak uluslararası başarılı maçlar yöneten damat Ekrem Kan’ı tebrik ederek, “Gelecek vadeden başarılı kardeşimi umarım daha iyi yerlerde göreceğiz” dedi. Başkan Tartan her zaman olduğu gibi “Ailenin temel taşı kadındır” diyerek aile cüzdanını gelin Ceren Hanım’a verdi.

Reklam
Reklam

Damadın hakem arkadaşlarının hazırladığı sürpriz ise nikaha damgasını vurdu. Yine bir ilkin yaşanmasına neden olan sürprizi uygulamak ise Başkan Tartan’a nasip oldu. Tartan, “Damat iş hayatında kırmızı ve sarı kartı hep gösteriyor ama eşine hep sevgi kartını gösteriyor. Ceren, Ekrem seni üzerse kırmızı karta gerek yok ama bu sarı kartı göster yeter” diyerek gelin Ceren Hanım’a sarı kart verdi.

Salonu kahkahalara boğan bu sürpriz karşısında gelin ve damat da evliliklerinin ilk sürprizini yaşamış oldu. Nikahtan sonra genç çift, balayı için Bodrum’a gitti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: