Hakem Özgür Yankaya ofsayta düştü

Spor Toto Süper Lig'in tecrübeli hakemlerinden Özgür Yankaya, dünya evine girerken ofsayta düştü.

Spor Toto Süper Lig'in tecrübeli hakemlerinden Özgür Yankaya, dünya evine girdi. Yankaya'nın nikahında arkadaşları "Hocam ofsayt" diyerek bayrak kaldırdı. Yankaya, "evet" diyeceği sırada yapılan bu şakaya karşı, "Gördüm, karar bende devam" dedi.

Meriç nehri kenarındaki Lalezar Restaurant'taki düğünde Özgür Yankaya, hayatını Hande İrem Atasoy ile birleştirdi. Yankaya ve Atasoy davetlileri kapıda karşıladı. Nikah masasında ise Yankaya'nın arkadaşları ofsayt bayrağı kaldırarak unutulmaz bir şaka yaptı. Nikah memurunun Yankaya'ya "Atasoy'la evlenmeyi kabul ediyor musun?" sorusunun ardından masanın arkasından çıkan, Yankaya'nın arkadaşları maçlarda kullanılan damalı ofsayt bayrağını kaldırarak, "Ofsayta düştün hocam" diyerek hakem düdüğü çaldı.

Reklam
Reklam

Bu şaka karşısında şaşıran hakem Yankaya, "Tamam gördüm, ama karar bende devam edelim, 'evet' diyorum" dedi.

Çiftin nikah şahitliğini dünya kupası maçlarını da yöneten eski futbol hakemlerinden Doğan Babacan ve eğitimci Mahmut Boztürk'ün yaptığı törende, evlilik cüzdanı, nikah memuru tarafından geline verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz