Hakem ve idareciler yemekte bir araya geldi

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Bitlis’te düzenlenen Kayaklı Koşu yarışmalarının ikinci etabının da görevli olan Hakem...

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Bitlis’te düzenlenen Kayaklı Koşu yarışmalarının ikinci etabının da görevli olan Hakem ve İdareciler tertiplenen akşam yemeğinde bir araya geldi.
Bitlis Belediyesi tarafından Bitlis Rahva mevkiinde bulunan El-Aman Hanı'nın bulunduğu bölgede kayaklı koşu yarışlarında görev alan hakem ve idarecilere yönelik tanışma ve kaynaşma adı altında yemek verildi. Yemekte konuşan Bitlis Genlik Spor Müdürü Muzaffer Güven, yemeği tertip eden Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın’a teşekkür etti.
Alaydın’ın gençlere ve sporculara ayrı bir önem verdiğini dile getiren Güven, “Başkanımız her zaman yanımızda olmuş ve bizleri desteklemiştir. 16 ilden 86 bayan ve 179 erkek sporcu olmak üzere toplamda 265 sporcunun katılımıyla ilimiz El Aman Hanı mevkiinde yapılan kayaklı koşu yarışmasında görevli hakem ve idarecilere yönelik tanışma ve kaynaşma yemeği verdi. Başkan Alaydın’a teşekkür ediyoruz.” dedi.
Yapılan yarışların cuma güne kadar devam edeceğini açıklayan Güven, “Yarışlar çarşamba günü başladı. Cuma günü sona erecek. Bu yarışma sonuçlarına göre milli takım seçmeleri de yapılıyor. Bu tür etkinlikleri ilimizde daha çok görmek istiyoruz. Yarışların kazasız geçmesi diliyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz