Hakemler Dostluk Maçında Karşı Karşıya Geldi

Sakarya ve Kocaeli Bölgesi hakemleri Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Sakarya Şubesi...

Sakarya ve Kocaeli Bölgesi hakemleri Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Sakarya Şubesi tarafından organize edilen dostluk maçında karşı karşıya geldi.

Erenler Suni Çim Sahada oynanan karşılaşmayı Sakarya İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Alemdar, Kocaeli İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Say ve çok sayıda sporsever seyretti.

Karşılaşma sonrası her iki ilin hakemleri TFFHGD Sakarya Şubesi Lokalinde toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Kocaeli İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Say “Öncelikle bu organizasyonu yapan Sakarya TFFHGD Başkanına, İl Hakem Kuruluna ve Sakarya Hakem camiasına ve maçımızı izlemeye gelen Bölgesel Hakem Kurulu üyesi Abdülkadir Aypek hocamıza misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok güzel ağırladırlar, biz de Sakarya Hakemlerini en kısa zamanda derneğimizde ağırlayacağız ve maçın rövanşını ilerleyen günlerle Kocaeli’nde yapacağız” dedi.

Reklam
Reklam

TFFHGD Sakarya Şubesi Başkanı Oğuzhan Şenler ise konuşmasında, “1. Bölge olarak Türkiye’de futbolun beşiğiyiz. Bölgenin lider iki ili olarak kalkınmak için birlikte hareket etmeliyiz. Bakın Türk futboluna tüm profesyonel liglerdeki takımlarda Sakarya-Kocaeli patentli yüzlerce futbolcu görebilirsiniz. Bu bölgemizdeki futbolun seviyesini dolayısıyla da hakemlik potansiyeli göstermektedir. Sonuç olarak temel varsayımlar ışığında ilkeli yöneticilik anlayışımıza paralel olarak bu tür aktivitelerimiz 11. Bölgenin diğer illerini de kapsayarak devam edecektir. Bu organizasyonda bize destek veren her iki ilin İl Hakem Kurulu başkanlarına ve değerli hocamız Abdülkadir Aypek’e teşekkür ederim” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: