Hakemler, futbolculara UEFA’nın yeni kurallarını anlattı

Bölgesel Hakem Kurulu Başkanı ve eski hakemlerden Galip Bitigen ile Aktif Hakem Fahri Aksoy, UEFA’nın...

Bölgesel Hakem Kurulu Başkanı ve eski hakemlerden Galip Bitigen ile Aktif Hakem Fahri Aksoy, UEFA’nın değişen ve yenilenen futbol kuralları ile ilgili Kayseri Şekersporlu futbolculara ve teknik heyete bir seminer verdi.
Kayseri Kadir Has Stadyumu toplantı salonunda düzenlenen seminere, Kayseri Şekerspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Altyapı Sorumlusu Tacettin Polat, Teknik Direktör Cahit Erçevik, Yardımcı Hoca Şıh Hamit Sayıcı, Altyapı hocaları Mehmet Öztaş, Köksal Demirok, A Takım oyuncuları ve Altyapı’dan U19, U17, U15 futbolcuları katıldı.
Yaklaşık 2 saat süren seminer boyunca UEFA’nın belirlediği yeni kurallar, mevcut kurallar üzerinde yapılan değişiklikler ve yenilikler hakkında bilgi veren Bölgesel Hakem Kurulu Başkanı ve eski hakemlerden Galip Bitigen ve Aktif Hakem Fahri Aksoy, futbolun gelişebilmesi ve daha güvenli bir hale getirilebilmesi için futbolcular ve yöneticiler ile görüş alışverişinde bulundu.
Seminerin ardından Şekersporlu yönetici ve teknik heyet, hakemler Galip Bitigen ve Fahri Aksoy’a teşekkür edip, çiçek verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz