Hakim Çiftin Gözü Yaşlı Vedası

Bursa’dan Aydın’a tayini çıkan hakim çift, mahkeme salonunda düzenlenen törenle veda etti. Vergi mahkemesi başkanı...

Bursa’dan Aydın’a tayini çıkan hakim çift, mahkeme salonunda düzenlenen törenle veda etti. Vergi mahkemesi başkanı olan eşiyle Bursa’dan ayrılan hakime, gözyaşlarına hakim olamadı.

HSYK'nın güz kararnamesiyle Aydın'a tayini çıkan Bursa Vergi Mahkemesi Başkanı Ömer Demir ile Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi üyesi olan hakim eşi Ümmü Leyla Demir için mahkeme salonunda veda töreni düzenlendi. 15 aydır görev yaptıkları Bursa’daki mesai arkadaşlarına veda eden Demir çifti herkesi duygulandırdı. 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde düzenlenen veda töreni, hakime Demir'i hüzün ve sevinci bir arada yaşattı. Birlikte bir yıldan fazla görev yaptıkları Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kadir Ünal ve diğer üye hakimler, savcı ve kalem personeliyle vedalaşan Ümmü Leyla Demir, gözyaşlarına hakim olmadı.

Reklam
Reklam

Başkan Kadir Ünal, gösterdiği başarılardan dolayı Ümmü Leyla Demir'e teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: