Hakim Cihat Yaman’a veda yemeği

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde 1,5 yıldır görev yapan Hakim Cihat Yaman’ın tayini dolayısıyla Belediye Başkanı Ferit Karabulut tarafından veda yemeği verildi.Yaman’ın tayini sebebiyle üzgün olduğunu belirten Başkan Karabulut, ’’Altıntaş Hakimimiz Cihat Yaman’ın Erzurum’a tayinleri bizi çok üzdü Ama kamu görevlilerinin kaderi böyle.

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde 1,5 yıldır görev yapan Hakim Cihat Yaman’ın tayini dolayısıyla Belediye Başkanı Ferit Karabulut tarafından veda yemeği verildi.
Yaman’ın tayini sebebiyle üzgün olduğunu belirten Başkan Karabulut, ’’Altıntaş Hakimimiz Cihat Yaman’ın Erzurum’a tayinleri bizi çok üzdü Ama kamu görevlilerinin kaderi böyle. Kendilerine İlçemizde yaptıkları görevden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah yollarını açık etsin’’ dedi.
Belediye Düğün Sarayı’nda verilen ve Altıntaş protokolünün eksiksiz katıldığı yemek programında, Hakim Hakim Cihat Yaman’a Belediye Başkanı Ferit Karabulut ve protokol tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz