Hakim Ve Savcıya Veda Yemeği

Bursa’nın Yenişehir Cumhuriyet Savcısı Dilek Ermişler'in Ağrı'nın Tutak Cumhuriyet Savcılığı'na ve hakim Mehmet Aslan'ın Diyarbakır’a...

Bursa’nın Yenişehir Cumhuriyet Savcısı Dilek Ermişler'in Ağrı'nın Tutak Cumhuriyet Savcılığı'na ve hakim Mehmet Aslan'ın Diyarbakır’a tayini çıktı.

Savcı Dilek Ermişler ve hakim Mehmet Arslan’a veda yemeği verildi. Güngör Otel’deki yemeğe Yenişehir Kaymakam Vekili Nurettin Kakillioğlu, Garnizon Komutanı Kayhan Yaşar Sucaklı, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, İlçe Emniyet Müdürü Şeref Kozan, adliye çalışanları ve misafirler katıldı.

Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil yaptığı konuşmada, "Böylesine değerli arkadaşlarımızı kaybettiğimiz için üzgünüz, fakat gidecekleri yerler de güzel, vatanımızın çok değerli toprakları" dedi.

Reklam
Reklam

Arslan ve Ermişler’e ilçeye verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Cingil, yeni görev yerlerinde kendilerine başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz