Hakime tekme atan polis tutuklandı

ERZURUM (İHA) - Erzurum'un Hınıs İlçesi Hınıs Adliyesi'nde görevli hakim, kavgayı ayırmak isterken olay yerine gelen özel harekat polisi tarafından dövüldü.

Aldığı tekme darbeleri sonrası hastanelik olan hakime, 1 hafta iş göremez raporu verildi, polis memuru ise tutuklandı. Hınıs Adliyesi'nde Kadastro Hakimi olarak görev yapan Yusuf Babayiğit, adliye önünde iki grubun kavga ettiğini görünce kavga edenleri ayırmak için araya girdi. Hakim Yusuf Babayiğit, bu esnada olay yerine takviye kuvvet olarak gelen özel harekat polisleri tarafından tartaklandı. Kavga eden taraflara jop kullanan zel harekat polislerine hakim olduğunu söyleyen Yusuf Babayiğit, bir özel harekat polisinin tekmelerine maruz kaldı. Aldığı tekme darbeleri sonrası yere yığılan hakim Yusuf Babayiğit, Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi Nöroloji Servisi'nde tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Tedavi sonrası taburcu edilen Yusuf Babayiğit'e 7 gün iş göremez raporu verilirken, Özel Hareket Tim Amiri Polis Memuru N.E., tekme attığı gerekçesiyle tutuklandı.