Hakimin Otomobilinin Taranmasıyla Ilgili Bir Kişi Gözaltına Alındı

Manisa’nın Selendi ilçesinde, Asliye Hukuk ve Sulh Ceza Hakimi Salim Yunus Lokmanoğlu'nun otomobilinin otomatik tüfekle...

Manisa’nın Selendi ilçesinde, Asliye Hukuk ve Sulh Ceza Hakimi Salim Yunus Lokmanoğlu'nun otomobilinin otomatik tüfekle taranmasıyla ilgisi olduğu iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yıldırım Mahallesi Gar Sokak'ta bir eve operasyon düzenleyerek zanlı S.K.'yi (32) gözaltına aldı. Selendi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilecek olan S.K., sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

Hakim Lokmanoğlu'nun, Eski Cami Mahallesi'ndeki lojmanlar önüne park ettiği otomobili, 24 Nisan 2013 gecesi plakası sökülmüş bir arabayla gelen kişi ya da kişilerce taranmış, saldırı sonucu herhangi bir can kaybı veya yaralanma meydana gelmezken otomobilde hasar oluşmuştu. Lokmanoğlu, bu olaydan dokuz ay önce ilçeye atandığına işaret ederek, kimseyle husumetinin bulunmadığını ifade etmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: