Hakkari 4.4 ile sallandı

Hakkari'de 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Hakkari'de merkez üssü merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü olan Righter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre can ve mal kaybının olmadığı deprem ilçede büyük paniğe yol açtı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü olarak saptadığı 4.4 büyüklüğündeki deprem, bugün saat 17 46'da meydana geldi. Kent merkezi ve bölgeye yakın ilçelerden de hissedilen deprem büyük paniğe yol açtı. Sarsıntı ile birlikte vatandaşlar, ev ve işyerlerinden kendilerini sokağa attı.

Reklam
Reklam

İlk belirlemelere göre can ve mal kaybının olmadığı deprem sonrası vatandaşlar, soğuk havada ateş yakıp dışarda beklemeye başladı. Bir süre dışarda kalan vatandaşlar yeniden evlerine döndü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz