Hakkari Cezaevinde Resim Sergisi Hazırlıkları

Hakkari Üniversitesi, Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile resim sergisi düzenleneceği...

Hakkari Üniversitesi, Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile resim sergisi düzenleneceği belirtildi.

Hakkari Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, hükümlü ve tutukluların eğitim ve iyileştirme faaliyetlerinin tanıtımı kapsamında hayata geçirilen etkinlikle, Hakkari Üniversitesi El Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Derya Özdemir, Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunan tutuklu ve hükümlülere 6 ay yağlıboya resim çalışmaları eğitimi verdiği belirtildi. Açıklamada, “Eğitim sonucunda tutuklu ve hükümlülerin duygularına yansıttığı yağlıboya çalışmaları 22 Nisan 2013 tarihinde saat 14.00’te Atatürk Kültür Merkezi Sergi Salonunda sergilenmeye başlanacak. Düzenlenen sergi 22-27 Nisan 2013 tarihleri arasında açık olup, serginin tüm halka açık olacağı” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: