Hakkari- Çukurca kara yolu çığ yüzünden kapandı

Hakkari- Çukurca arasında 12'inci kilometredeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi ile 45'inci kilometredeki Taşbaşı köyü civarında...

Hakkari- Çukurca arasında 12'inci kilometredeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi ile 45'inci kilometredeki Taşbaşı köyü civarında 3 ayrı noktaya çığ düşmesi sonucu kara yolu ulaşıma kapandı.
Hakkari'de dün akşam saatlerinden itibaren başlayan yoğun kar yağışı, köy yollarının kapanmasına ve çığ düşmesine neden oldu. Hakkari- Çukurca kara yolunun 12'inci kilometresindeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi ile 45'inci kilometresindeki Taşbaşı Köyü civarında 3 ayrı noktaya çığ düştü. Sabah saatlerinde düşen çığdan dolayı kapanan kara yolunun açılması için Karayolları ve İl Özel İdaresi ekipleri seferber oldu.
Kara yolunu tamamen kapatan çığ nedeniyle yolun her iki tarafında araç kuyruğu oluştu. Çukurca tarafındaki köylerden gelen bazı vatandaşlar ise tehlikeyi göze alarak düşen çığların üzerinden yürüyerek karşı tarafa geçti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz