Hakkari Fem Dershanesi, Aşure Dağıttı

Hakkari Fem ve Ana Fen Dershanesi, öğrencilerine ve esnafa aşure dağıttıHakkari Kayhan Caddesi üzerinde faaliyet...

Hakkari Fem ve Ana Fen Dershanesi, öğrencilerine ve esnafa aşure dağıttı

Hakkari Kayhan Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Fem Dershanesi, yaklaşık bin kişiye aşure dağıttı. Cadde esnaflarının yoğun ilgi gösterdiği aşureyi öğretmenlere öğrencileri ikram etti.

Hakkari Fem Dershanesi Müdürü Ramazan Korkmaz, dershanelerin sadece eğitim öğretimin yapıldığı yerler olmadığını ifade etti. Ramazan Korkmaz, "Dershaneler aynı zamanda kültürümüzün, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılacağı yerlerdir. Bu nedenle öğrencilerimize ve Kayhan Caddesi üzerinde bulunan bize karşı gösterdikleri güler yüzleri biz bir nevi bu mübarek ayında onların gönlü hoş etmek maksadıyla böyle bir etkinlik yaptık. Ayrıca, birlik ve beraberliğimizi, bütünlüğümüzü korumak ve bunu geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza öğretmeyi bir görev biliyoruz. Aşure Günü'nün İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: