Hakkari Özel İdaresinin Araç Parkı Yenilendi

HAKKARİ (AA) - Hakkari Valiliği tarafından vatandaşlara daha kaliteli ve zamanında hizmet sunulabilmesi amacıyla alınan 10 iş makinesi kente ulaştı.

Hakkari Valiliği tarafından vatandaşlara daha kaliteli ve zamanında hizmet sunulabilmesi amacıyla alınan 10 iş makinesi kente ulaştı. Hakkari İl Özel İdaresi makine parkına kazandırılan son model yeni iş makineleri Devlet Malzeme Ofisi yetkilileri tarafından kente gönderildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Vali Yardımcısı Cengiz Erdem, Vali Necmettin Kalkan'ın talimatı doğrultusunda araç parkını yenilediklerini belirterek, makine parkına yeni iş makineleri satın alındığını söyledi. Alınan iş makinelerinin kente ulaştığını ifade eden Erdem, "İl Özel İdaresinin makine parkına 8 adet loder ve 2 adet greyder kazandırıldı. Yeni alınan iş makineleriyle karla mücadelenin yanı sıra İl Özel İdaresinin hizmet alanında bulunan 132 köy ve bu köylere bağlı 375 mezrada içme suyu, yol, sulama suyu ve kanalizasyon hizmetleri de yürütülecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: