Hakkari Üniversitesinden Sınav Açıklaması

HAKKARİ (AA) - Hakkari Üniversitesi Sınav Koordinatörlüğü, ilde yapılacak ''güz dönemi ara sınavları'' ile ilgili açıklama yaptı.

HAKKARİ - Hakkari Üniversitesi Sınav Koordinatörlüğü, ilde yapılacak "güz dönemi ara sınavları" ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ilde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri 2013-2014 öğretim yılı güz dönemi ara sınavlarının, 14 Aralık Cumartesi ve 15 Aralık Pazar günleri, dört oturumda yapılacağı bildirildi. Sınavların sabah oturumlarının 09.30'da, öğleden sonra ki oturumların ise saat 14.00'de başlayacağı kaydedildi. Açıklamada, "Olumsuz hava şartlarından dolayı, sınavların iptali veya ertelenmesi söz konusu değildir. Sınavlar merkezi sınav sistemi yönetmeliği kurallarına uygun olarak gerçekleştirilecek. Sınava girecek öğrencilere başarılar dileriz" denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: