Hakkâri Voleybol Takımı Hafta Sonu Kendi Sahasında Kars Kafkas'ı Ağırlayacak

Hakkari Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü, bu hafta sonu pazar günü saat 11.00 Kars...

Hakkari Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü, bu hafta sonu pazar günü saat 11.00 Kars Kafkas voleybol takımıyla kendi sahasında ağırlayacak.

Bölgesel 3. Ligde yer alan Hakkâri Anadolu lisesi gençlik ve spor kulübü, hafta sonu kendi sahasında Kars Kafkas voleybol takımıyla oynayacak. Hafta içi Hakkari Kapalı Spor salonunda antrenman yapan Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor voleybol takımın oyuncuları, ilk maçımız kendi sahasında galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Şuan çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İyi bir başlangıç yapıp gelecek yıl ise bir üst lige çıkmak isteklerin belirttiler

Reklam
Reklam

Kulüp Yönetici ve Takım Kaptanı Fahri Güldal, “biz yedi yıldı il içinde ve il dışında genç, yıldız ve büyük kategorisinde voleybol dalında faaliyetlerimiz devam ediyor.” dedi.

Fahri Güldal, “Geçen iki sezon bölgesel ligde mücadele ettik. Geçen yıl bir üst lige yükseldik. Bu yılda Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nin temsil edildiği, 3. Lig'de gruplarda mücadele edeceğiz." diyerek şunları söyledi:

"Takımızda 5 oyuncu Erzurum'da üniversitede beden eğitimi öğretmenliğinde okuyup maçlara gelip gidiyor. Ayrıca Konya’dan ilimize atanan bir beden eğitimi öğretmeni arkadaş ve diğer gençlerle takımımızı oluşturup maçlara çıkıyoruz.

Bölgesel ligde mücadele ettiğimiz süre zarfında valiliğin desteği ile takım faaliyetlerini sürdürebildi. Fakat hedefimizin büyüdüğü bu süreçte, profesyonel ligde daha ciddi destekler almamız gerekirken halen bize destek veren yok, tamamen kendi bütçemizde karşılıyoruz. Biz de Hakkârililerden maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz. Umarım bu hafta sonu Kars Kafkas Voleybol Takımı'yla oynayacağımız maçta bizi yalnız bırakmazlar.”

Reklam
Reklam

Hakkâri Anadolu Lisesi ve Gençlik Voleybol Takımı'nın oyuncuları da hafta sonu oynayacakları Kars Kafkas Voleybol Takımı maçında bütün spor severleri tribünlerde görmek istediklerini söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: