Hakkari'de "1. Bahar Şenliği Ve Mezuniyet Töreni"

Hakkari - Okulun bahçesinde düzenlenen şenlik kapsamında stant açan öğrenciler, yıl boyunca yaptıkları el sanatlarını sergiledi. Davetliler, kendilerine ikram edilen

Hakkari - Okulun bahçesinde düzenlenen şenlik kapsamında stant açan öğrenciler, yıl boyunca yaptıkları el sanatlarını sergiledi. Davetliler, kendilerine ikram edilen yemek ve tatlıları okulun bahçesinde kurulan çadırlarda yedi.
Velilerin de katıldığı şenlikte, öğrenciler giydikleri yöresel kıyafetlerle söylenen Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekerek, doyasıya eğlendi.
Şenliğe, Hakkari Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halit Demir, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: