Hakkari'de 10 Okula Anasınıfı Malzemesi Dağıtıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hazırlanan "Minikler Sınıflarla Çiçeklensin" projesi kapsamında, 10 okula anasınıfı malzemesi dağıtıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hazırlanan "Minikler Sınıflarla Çiçeklensin" projesi kapsamında, 10 okula anasınıfı malzemesi dağıtıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sena Yakut, anasınıfları için alınan malzemeleri okul yöneticilerine verdi.

Yakut, hazırladıkları proje kapsamında, 10 okulun anasınıfını oturma grubu, oyuncak, sandalye, televizyon, prodüksiyon cihazı ve dolaptan oluşan birçok malzeme ile donattıklarını söyledi.

Bu donanımı anasınıfı malzemesi ihtiyacı olan okullara yaptıklarını belirten Yakut, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Proje kapsamında 10 okula anasınıfı malzemesi yardımında bulunmayı amaçlıyorduk. Malzeme eksikliği bulunan okullarımızı tespit ederek onlara yardımcı olduk. Okula yeni başlayan minik öğrencilerimizin herhangi bir sıkıntı yaşamaması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Anasınıfları için gerekli olan tüm malzemeleri hazırladığımız proje kapsamında aldık ve belirlenen okullara teslim ettik. Eğitime ilk adımlarını atan minik öğrencilerimizin sınıflarının şenlenmesi bizler açısından büyük önem taşıyor."

Muhabir: Nevzat Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz