Hakkari'de Askeri Aracın Şarampole Devrilmesi

KAYSERİ (AA) - Hakkari'de zırhlı askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Soner Akbulut için memleketi Kayseri'de cenaze töreni düzenlendi.

Hakkari'de zırhlı askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Soner Akbulut için memleketi Kayseri'de cenaze töreni düzenlendi. Akbulut'un Türk Bayrağı'na sarılı tabutu Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Hunat Camii'ne getirildi. Şehidin kardeşleri Halil ve Öner Akbulut ile yakınları burada taziyeleri kabul etti. Şehidin cenazesi İl Müftü Vekili Tandoğan Topçu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Pınarbaşı ilçesine bağlı Çakılkaya köyüne gönderildi. Törene, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, Vali Orhan Düzgün, Kayseri Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Demiral, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Bağımsız Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şemdinli'ye bağlı Gelişen köyü yakınlarında 5 Mayıs Pazartesi günü zırhlı askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu 3 asker şehit olmuş, 8 asker yaralanmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: