Hakkari’de buzla mücadele çalışması

Hakkari Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışının ardından oluşan buzları kırarken, tuzlama çalışması da yaptı.Hakkari’de kar yağışını etkisini kaybetmesi ile birlikte dondurucu soğukların etkisini göstermesiyle vatandaşlar zor anlar yaşıyor.

Hakkari Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışının ardından oluşan buzları kırarken, tuzlama çalışması da yaptı.
Hakkari’de kar yağışını etkisini kaybetmesi ile birlikte dondurucu soğukların etkisini göstermesiyle vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Sabah saatlerinde Hakkari Belediye Başkanlığı, 5 ayrı iş makinesi ile buzla mücadele çalışması başlattı. Caddelerde geçit vermeyen buz kütleleri iş makinelerinin yardımı ile kırılarak kamyonlara yüklenip şehir dışına çıkartıldı. Belediye ekiplerinin şehrin değişik cadde ve sokaklarında başlattığı buzla mücadele ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz