Hakkari'de Camilerin Temizliği Için 78 Kişi Işe Alındı

Hakkari İl Müftüsü Mehmet Faysal Geylani, vatandaşların daha temiz ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için il genelindeki camilerde görevlendirilmek üzere 78 geçici

Hakkari İl Müftüsü Mehmet Faysal Geylani, vatandaşların daha temiz ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için il genelindeki camilerde görevlendirilmek üzere 78 geçici işçi alındığını bildirdi.

Müftü Geylani, İŞKUR ile yaptıkları ortak çalışmayla Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında il genelindeki camilerin ve çevre temizliğinin yapılması için geçici işçi müracaatı aldıklarını söyledi.

Kuruma çok sayıda başvurunun olması sebebiyle kura çekimiyle 78 geçici işçi alımı yaptıklarını ifade eden Geylani, "6 ay çalışacak bu işçilerin 33'ü merkez, 25'i Yüksekova ve 20'si Şemdinli'deki camilerde görevlendirildi. Her camiye bir kişi görevlendirdik. Görevlendirmeleri cemaatin yoğun kullandığı camilere göre yaptık. İşe aldığımız bu işçilerle Ramazan ayı öncesi camilerimizi ve çevrelerini temizlemiş olacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Nevzat Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: