Hakkari’de ‘Cumhur ittifakı’ rüzgarı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Milliyetçi Harekat Partisinin (MHP) Hakkari il başkanları, ‘Cumhur İttifakı’ kapsamında kurumlara ziyaretlerde bulundular.Türkiye’deki cumhur ittifakı ziyaretleri doğu illerde de devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Milliyetçi Harekat Partisinin (MHP) Hakkari il başkanları, ‘Cumhur İttifakı’ kapsamında kurumlara ziyaretlerde bulundular.
Türkiye’deki cumhur ittifakı ziyaretleri doğu illerde de devam ediyor. Cumhur ittifakı kapsamında AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür ve MHP İl Başkanı Fatih Özbek; Vali İdris Akbıyık, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür’ü makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz