Hakkari’de EBA destek noktası kuruldu

Hakkari’de uzaktan eğitime erişim imkanı olmayan öğrenciler için EBA destek noktası kuruldu.Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, evlerinden uzaktan eğitime katılma imkanı olmayan öğrencilerin Eğitim Bilişim Ağı’ndan faydalanmalarını sağlamak için okullar ve kurumlarda EBA destek noktaları oluşturduklarını söyledi.

Hakkari’de uzaktan eğitime erişim imkanı olmayan öğrenciler için EBA destek noktası kuruldu.
Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, evlerinden uzaktan eğitime katılma imkanı olmayan öğrencilerin Eğitim Bilişim Ağı’ndan faydalanmalarını sağlamak için okullar ve kurumlarda EBA destek noktaları oluşturduklarını söyledi. Müdür Gür, “İlimiz genelinde şu ana kadar 41 EBA destek noktası kurulmuş durumda. Uzaktan eğitim döneminde de öğrencilerimizin yanındayız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz