Hakkari'de Izinsiz Gösteri

HAKKARİ (AA) - Hakkari'de, Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkarılışının yıldönümünü bahane eden bir grup, polise taş ve molotofkokteyliyle saldırdı.

HAKKARİ - Hakkari'de, Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkarılışının yıldönümünü bahane eden bir grup, polise taş ve molotofkokteyliyle saldırdı. Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın Suriye’den çıkarılışının yıldönümünü bahane eden yüzü maskeli gruplar, çarşı merkezi ile Pehlivan, Katramas ve Keklikpınar mahallelerinde yola barikat kurdu. Terör örgütü lehine slogan atarak izinsiz gösteri yapan gruplara, polis ekipleri, dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. İhtara uymayan göstericiler, polise taş ve molotofkokteyli ile saldırdı. Polisin biber gazı ve tazyikli suyla müdahale ettiği göstericiler, ara sokaklara dağıldı. Emniyet müdürlüğü yetkilileri, Pehlivan Mahallesi'ndeki olaylar sırasında, göstericilerin attığı molotofkokteylinin polis aracına isabet ederek camını kırması sonucu, araçtaki bir polis memurunun yüzünden yaralandığını belirterek, yaralının Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: