Hakkari'de Kaçakçılık Operasyonu

HAKKARİ (AA) - Hakkari'de jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, yurda kaçak yollarla getirildiği tespit edilen çok sayıda spor ayakkabı ele geçirildi.

HAKKARİ - Hakkari'de jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, yurda kaçak yollarla getirildiği tespit edilen çok sayıda spor ayakkabı ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, bir kargo firmasına ait tır ile batı illerine yüklü miktarda markalı kaçak spor ayakkabı sevk edileceği bilgisini alan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ayakkabıları taşıyan tırı Yeniköprü Jandarma uygulama noktasında durdurdu. Tırın dorsesinde arama yapan ekipler, F.I isimli şahsa ait olduğu ve yurda kaçak yollardan getirildiği tespit edilen 203 çuval içindeki, markalı spor ayakkabıları ve oyuncak arabaları ele geçirdi. Ele geçirilen kaçak malzemeler Yüksekova'da yedi emine teslim edilirken, F.I hakkında yasal işlem başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: