Hakkari'de Kar Yağışı Altında Antrenman

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Hakkari Zapspor, deplasmanda Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ile oynayacakları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Hakkari Zapspor, deplasmanda Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ile oynayacakları maçın hazırlıkları kar yağışı altında sürdürdü.

Şehir Stadyumu'nda teknik direktör Mecit Tekin nezaretinde, çift kale maç yaparak çalışmalarını sürdüren Zapspor'da hedefin galibiyet olduğu belirtildi.

Kar yağışı ve soğuk havaya rağmen antrenman yaparak çalışmalarını sürdüren futbolcular, düşe kalka top koşturarak birbirleriyle mücadele etti.

Reklam
Reklam

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tekin, hafta sonu deplasmanda Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını kar yağışı altında sürdürdüklerini belirtti.

Zapspor olarak hak ettikleri yerde olmadıklarını belirten Tekin, "Gerçekten çok büyük şansızlıklar yaşadık. Ekonomik olarak çok büyük sıkıntılarımız oldu ve birçok futbolcu arkadaşımız takımı bırakarak gitti. Karşılaşacağımız Kayapınar Belediyespor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah deplasmanda puan yada puanlarla dönerek camiamızın yüzünü güldürmek istiyoruz" dedi.

Futbolculardan Hadi Yakışan ise, hafta sonu çok önemli bir maça çıkacaklarını kaydetti.

Yakışan, şöyle konuştu:

"Kayapınar takımı çok iyi bir takım. Puan cetvelinde de iyi bir sırada yer alıyor. Bizim durumumuz ise pek iç açıcı değil. Bu nedenle bu maçtan puan yada puanlarla dönmek istiyoruz. Mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağımız bu maçtan, puanla dönmek istiyoruz. Bu nedenle kar yağışı altında da olsa çalışmalarımızı sürdürerek aksatmamaya çalışıyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Nevzat Taş / Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: