Hakkari’de kur’an-ı kerim’i yüzünden güzel okuma yarışması

Hakkari'de Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Kur'an kursları arasında "Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma" yarışması düzenlendi.Hacı...

Hakkari'de Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Kur'an kursları arasında "Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma" yarışması düzenlendi.

Hacı Gür Taziye Salonu'nda düzenlenen yarışma iki kategoride yapıldı. Bayanlarda 20 yaş üstü kategorisinde Ayşe Koç, 20 yaş altı kategorisinde ise Fatma Yıldız birinci oldu.

Yarışma öncesi Kur’an Kursu öğreticisi Hatice Demir tarafında dinleyicilere Kur’an-ı Kerim konulu kısa bir bir sohbet yaptı. Daha sonra yarışmada birinci olanlara ödülleri verildi. İl finalinde dereceye girenler, 16 Mayıs 2012 Çarşamba günü Yüksekova’da düzenlenecek bölge finalinde yarışacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: