Hakkari'de "Okullararası Masa Tenisi Turnuvası"

Hakkari'de "Okullararası Masa Tenisi Turnuvası" düzenlendi.

Hakkari'de "Okullararası Masa Tenisi Turnuvası" düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen turnuva, Merkez Spor Salonu'nda başladı.

Genç kızlar ve genç erkekler kategorisinde yapılan turnuvaya, 11 takım katıldı.

47 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuva, çekişmeli geçti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sportif Eğitim Uzmanı Hekim Demirci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olumsuz hava şartlarından dolayı ertelenen turnuvayı, bugün başlattıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Demirci, "Turnuvaya, genç erkekler kategorisinde Yüksekova'dan 1, Çukurca'dan 1, il merkezinden ise 6 takım katıldı. Genç kızlarda ise Çukurca 1 ve il merkezinden de 2 takım katıldı. Turnuva sonunda birinci olan kız ve erkek takımları ileri ki bir tarihte belirlenecek olan ilde, bölge şampiyonasına katılarak Hakkari'yi temsil edecek" dedi.

Muhabir: Nevzat Taş / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: