Hakkari'de Polis Bin Kişiye Aşure Dağıttı

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Hacı Sait Camii önünde bin...

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Hacı Sait Camii önünde bin kişiye aşure dağıttı. Aşure dağıtımına Hakkari İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder ve Hakkari İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani de katıldı.

Aşure kazanlarının başına geçen Hakkari İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, polis memurların doldurduklar tabakları eline alarak vatandaşlara verdi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, aşure gününün toplumda birlik ve beraberliği, sevinç ve paylaşmayı, hoşgörüyü temsil eden bir gelenek olduğunu söyledi. Yoldan geçen bazı kız öğrencileri gören Tufan Ergüder, onları da çağırarak kendi elleriyle aşure verdi. Geleneksel hale gelen aşure hayrının gelecek hafta Ulu Cami'nde yapılacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: