Hakkari'de Proje Değerledirme Toplantısı

HAKKARİ (AA) - Hakkari Üniversitesince hazırlanan ve Kalkınma Bakanlığının desteklediği "Ey Hakkari enerji üretmeye var mısın" projesinin bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

HAKKARİ - Hakkari Üniversitesince hazırlanan ve Kalkınma Bakanlığının desteklediği "Ey Hakkari enerji üretmeye var mısın" projesinin bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Çölemerik Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Akar, enerjiyi ucuz, kaliteli ve sürdürülebilir olarak elde eden ülkelerin, küresel ticaret ve kalkınma yarışında ön sıralarda yer aldığını söyledi. Enerjinin insanların hayatında, devletlerin bekasında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Akar, Hakkari çevresindeki akarsuların zengin enerji potansiyelinin değerlendirilmesiyle enerji üretimine katkı sağlanacağını kaydetti. Program kursiyerlere girişimcilik sertifikalarının verilmesiyle son buldu. Programa, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Çermik, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Kızılkaya, Elektrik Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Adem Çatal, KOSGEB Hakkari Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Koca, Hakkari Valiliği Projeler Ofisinden proje uzmanı İsmail Tunç, öğretim üyeleri, Proje Koordinatörü Erşan Ömer Yüzer ve kursiyerler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: