Hakkari'de Spor Tesisleri Akşamları Da Halka Açıldı

HAKKARİ (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, ramazan nedeniyle, şehir stadyumu ve tesislerini akşam saatlerinde halka açtı.

HAKKARİ - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, ramazan nedeniyle, şehir stadyumu ve tesislerini akşam saatlerinde halka açtı. İftardan sonra vatandaşlar, aileleriyle şehir stadı ve tesislerine akın ederek, spor yapma olanağını buluyor. Şehir Stadyumundaki çim sahaya gelen vatandaşlardan bazıları saha etrafında koşu yaparken bazıları da tesisteki aletlerle spor yapıyor. Sahada spor yapan Şaban Kazandıoğlu, kente sosyal tesis ve parklar olmadığı için geldikleri şehir stadyumunda hem spor yaptıklarını hem de aileleriyle iyi vakit geçirdiklerini söyledi. Gece geç saatlere kadar da tesislerini halka açan kurum yetkililerine teşekkür eden Kazandıoğlu, "Hakkari sosyal tesisler açısından şansız bir yer. Mevcut saha dışında, gezilecek bir alan yok. Herkes iftardan sonra çoluk çocuğunu alarak buraya gelip piknik havasında zamanını değerlendiriyor" diye konuştu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ise spor tesislerini gece geç saatlere kadar halka açtıklarını belirterek, vatandaşlardan yararlandıkları tesisleri korumalarını istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: