Hakkari’de Temizlik Yürüyüşü

Hakkari’de Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı Çevre İşleri Müdürlüğü 5 Haziran Dünya...

Hakkari’de Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı Çevre İşleri Müdürlüğü 5 Haziran Dünya Çevre Günü etiklikleri kapsamında çevre yürüyüşü ve Temizlik kampanyası organize etti.

Düzenlen etkinlikte saat 10.00 sıralarında farklı okullardan gelip valilik önünde bir araya gelen öğrenciler, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevlilerince tişört, şapka, eldiven ve çöp poşetleri dağıtımı yapıldı. Yetkililerle birlikte cadde ve sokaklarda yürüyüşe geçen öğrenciler, belediye çalışanları ile birlikte buldukları çöpleri ellerindeki poşetlere doldurdular. "Temiz bir Hakkari için omuz omuza" sloganı ile düzenlenen yürüyüşte öğrenciler cadde boyunca bu sloganla yürüyüş yapıp çöp topladı. Hakkari Valilik binası önünde başlayan yürüyüş Çevre Yolu Caddesinde devam edip şehir stadyumu önünde sonlandırıldı.

Reklam
Reklam

Çöp toplayan öğrencilerden Metehan Çiçek, çevreyi kirliliğine karşı duracaklarını ifade etti. Çiçek, "Bizler çevremizi temiz tutmak için elimizden geleni yapıyoruz. Halkımızın da buna saygı duymasını istiyoruz. Bu etkinlik kapsamında da şuanda çöp topluyoruz" dedi. Düzenlenen etkinlik şehir stadyumunda son bulurken öğrenciler topladıkları çöpleri çöp arabalarına attı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: