Hakkari'de toprak evler kara gömüldü

Hakkari'de aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kar kalınlığı şehirde bazı yerlerde bir...

Hakkari'de aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kar kalınlığı şehirde bazı yerlerde bir metre, yüksek kesimlerde ise bir metre 50 santimetreye ulaştı. Tek katlı toprak evler kara gömüldü.
Hakkari'de yoğun kar yağışı nedeniyle 109 köy ile 318 mezra yolu ulaşıma kapandı. Hakkari-Şırnak kara yoluna çığ düştü. İl özel idaresi yetkilileri, kar temizleme çalışması için yağışın durmasını beklediklerini ifade etti.
Hakkari Karayolları 114. Şube Müdürlüğü yetkilileri, kara yolunun yeniden ulaşıma açılması için ekiplerin Çukurca Köprülü Şantiyesi'nde hazır beklediğini, yağışların durmasını beklediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz