Hakkari’de Yaz Spor Oyunları Şenlikleri Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Kuruluşları Daire Başkanlığı’nın talimatları doğrultusunda tüm illerde...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Kuruluşları Daire Başkanlığı’nın talimatları doğrultusunda tüm illerde olduğu gibi Hakkari’de de ''Nerede Hareket Orada Bereket'' projesi kapsamında yaz spor oyunları şenlikleri başlatıldı.

Sabah saatlerinde Şehir Stadyumu’nda başlayan yaz şenlikleri açılışına ilgili kurumun çalışanları ile çok sayıda sporcu katıldı. Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, yaz spor etkinliklerinin başlaması ile birlikte 7’den 70’e herkesi spor tesislerine davet ettiklerini belirtti. Burada her yaştan ve engelli vatandaşların katılımlarıyla çeşitli sportif etkinlikler düzenleneceğini ifade eden Güldal, 81 ilde olduğu gibi Hakkari’de de yaz spor oyunları şenliğinin 5 ay boyunca devam edeceğini söyledi. Güldal, “Tesislerimizde atletizm, güreş, voleybol, masa tenisi, badminton, futbol, engelli basketbol ve motosiklet gibi değişik etkinlikler yer alacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, beraberindeki şube müdürleri, eğitmenler ve sporcularla yaz spor oyunları şenliklerinin açılış startını verdiler. Kurum müdürü ve beraberindekiler, öğrencilerle masa tenisi ve voleybol oynadıktan sonra küçükler arasındaki güreş karşılaşmasını izlediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: