Hakkari’de yeni yıl hazırlıkları

Hakkari’de yeni yıl öncesi esnaf, hazırlıklarını tamamladı.Hakkarili esnaf, yeni yıla sayılı günler kala iş yerlerini süslerken, otellerin yanı sıra kafe ve eğlence merkezlerinde de hareketlilik yaşanıyor.Vatandaşlar ise canlı müzik olan yerleri tercih ettiklerini, aileleri ile birlikte yeni yıla girecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, barış ve huzur dolu bir yıl temennisinde bulundular.

Hakkari’de yeni yıl öncesi esnaf, hazırlıklarını tamamladı.
Hakkarili esnaf, yeni yıla sayılı günler kala iş yerlerini süslerken, otellerin yanı sıra kafe ve eğlence merkezlerinde de hareketlilik yaşanıyor.
Vatandaşlar ise canlı müzik olan yerleri tercih ettiklerini, aileleri ile birlikte yeni yıla girecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, barış ve huzur dolu bir yıl temennisinde bulundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz