Hakkari'de Yol Yapım Çalışmaları Iftardan Sonra Yapılıyor

HAKKARİ (AA) - Belediyesi tarafından yürütülen yol yapım çalışmaları, ramazan ayı ve aşırı sıcaklar nedeniyle iftar sonrası yapılıyor.

HAKKARİ - Belediyesi tarafından yürütülen yol yapım çalışmaları, ramazan ayı ve aşırı sıcaklar nedeniyle iftar sonrası yapılıyor. Medrese Mahallesi'ne yapılan parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, işçilerle birlikte parke taşı döşeyerek yol yapım çalışmalarına destek verdi. Sıcaklar ve ramazan nedeniyle iftardan sonra sahura kadar çalışan işçilerle sohbet eden Bedirhanoğlu, göreve geldiği günden bu yana 136 bin metre kare alana parke taşı döşediklerini söyledi. Bedirhanoğlu, şöyle konuştu: "Bugüne kadar 32 kilometre kanalizasyon döşedik. İhale aşamasında olan projelerimiz var. Bu yıl İnşallah iki projemiz daha hayata geçecek. Buradan gitsek de bizden sonra gelecek olan arkadaşlarımız, mutlaka o işleri bitirecek. Hakkari hakkettiği hizmetleri maalesef alamamış. İnşallah önümüzdeki 5 yılın sonunda bu hizmetlerin tamamı bitecek. Şu anda çalışma yapılan Medrese Mahallesi Hakkari'nin en eski mahallelerinden biri. Çok eski bir mahalle olmasına rağmen hizmet gelmemiş. Bu mahalleye el attık. İnşallah bayrama kadar buradaki çalışmalar bitecek. Ramazan ayı nedeniyle işçilerimiz gece çalışıyorlar." Mahalle sakinlerinden Recep Kaçar ise 30 yıldır oturdukları mahallelerine hiçbir hizmet yapılmadığını belirterek, yıllar sonra da olsa mahallelerine ilk kez parke taşı döşendiği için mutlu olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: