Hakkari'deki Avrupa Çocuk Filmleri Festivali Sona Erdi

Hakkari'de 2 gün önce başlayan Avrupa Çocuk Filmleri Festivali sona erdi.

Hakkari'de 2 gün önce başlayan Avrupa Çocuk Filmleri Festivali sona erdi.

Avrupa Birliği (AB) Delegasyonu'nca, Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri Ağı'nın Desteklenmesi projesi kapsamında Türkiye'de gerçekleştirilen Avrupa Çocuk Filmleri Festivali, Hakkari Üniversitesi AB Bilgi Noktası organizasyonuyla kentte yapıldı.

Festival kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde "Sevimli Dinazor Tatilde", "Cüceler Develer Karşı", "Keloğlan Masalları" gibi birçok animasyon filmi gösterimi yapıldı.

İl Müftüsü M. Faysal Geylani, Atatürk Kültür Merkezi'ne kapanış filmi "Sevimli Dinazor Tatilde" izleyen öğrencileri ziyaret etti. Bir süre çocuklarla sohbet eden Geylani, camilerde açtıkları yaz Kur'an kurslarına katılan çocukların da bu sinema etkinliklerini takip ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Festival kapsamında 900 öğrencinin sinema filmlerini izlediği bildirildi.

Muhabir: Nevzat Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: