Hakkari'deki Çatışma

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada ve devam eden operasyonlarda yaralanan askerler, helikopterle Van'a

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada ve devam eden operasyonlarda yaralanan askerler, helikopterle Van'a getirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesi Yiğitler bölgesinde operasyona çıkan güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan ve 1 askerin şehit olduğu, 3 askerin de yaralandığı çatışmadan sonra bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

Operasyonda, teröristlerle sıcak temas sağlandı. Çatışmada 3 asker daha yaralandı.

Reklam
Reklam

Hakkari Asker Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, ilk müdahalenin ardından helikopterle Van'a getirilerek, kentteki hastanelerde tedavi altına alındı.

Muhabir: Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: