Hakkari'deki Çatışma

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, "Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez" dedi.

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, "Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez" dedi.

Gürkan'ın basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Gürkan, Karaisalı ilçesinde incelemelerde bulunduktan sonra, Kızıldağ Yaylası'nda esnafın sorunlarını dinledi.

Karaisalı'ya yapılan yatırımları da anlatan Gürkan, Hakkari'nin Geçimli köyündeki karakola teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker ve 2 korucunun şehit olmasıyla ilgili olarak şunları kaydetti:

"Hain saldırıyı lanetliyorum. Vatan için toprağa düşmüş şehitlerimize rahmet, kederli ailesine sabır ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez. Hain terör örgütü ve terör örgütünü tetikçi olarak kullanan güçler hiçbir zaman emellerine ulaşmayacaklar. Milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde tek vatan, tek devlet, tek millet ve tek bayrak çatısı altında yaşamaya devam edecektir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Anıl Bağrık / Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: