Hakkari'deki Çatışma

ÇANAKKALE (A.A) - Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında çıkan çatışmada şehit olan astsubay Zafer Çetin'in Çanakkale'nin Lapseki ilçesindeki baba evinde yas

ÇANAKKALE (A.A) - Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında çıkan çatışmada şehit olan astsubay Zafer Çetin'in Çanakkale'nin Lapseki ilçesindeki baba evinde yas var.

Bağlar köyü Zorgeçit bölgesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Çetin'in (26) Şahinli köyünde bulunan baba evine acı haberi Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı ile askeri yetkililer iletti.

Haberi alan baba Recep, anne Necmiye ile şehidin eşi Hayrülnisa Çetin fenalık geçirdi. Aileye ilk müdahaleyi eve gelen sağlık ekibi yaptı.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 6 yıllık astsubay olan Çetin'in baba ocağına en son 3 ay önce geldiği, 7 aylık hamile olması nedeniyle eşini de köydeki ailesinin yanına gönderdiği öğrenildi.

Muhabir: Ercan Özçetin / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: