Hakkari'deki Mayın Patlaması

ŞANLIURFA (A.A) - Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, Hakkari'de mayın patlaması sonucu 1 askerin

ŞANLIURFA (A.A) - Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, Hakkari'de mayın patlaması sonucu 1 askerin şehit olması, 2 askerin de yaralanmasına ilişkin, "Ülkemizin birliğini bütünlüğünü bozmaya çalışan hainler asla bu emellerine ulaşamayacaklardır" dedi.

Yavuz, yaptığı açıklamada Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde meydana gelen mayın patlamasında Şanlıurfalı Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Çiftçi'nin şehit olduğunu ve patlamada 2 askerin de yaralandığını hatırlattı.

Reklam
Reklam

Şehidin ailesinin acısını paylaştıklarını ifade eden Yavuz şunları kaydetti:

"Bu mübarek ayda ailelerimizin ocaklarına ateş düşüren hain, terör örgütünü ve gidip onlarla bayramlaşan sözde milletin temsilcileri ve destekçilerini nefretle kınıyoruz. Son bir ay içerisinde sayısı belirsiz şehit verdik ve hala vermekteyiz. Ana, baba ve eşleri aslan gibi evlatlarını ve eşlerini toprağa verirken, kullandıkları tek söz sadece 'Vatan sağolsun', ne mutlu şehit ailelerimize. Sizler de bu milletin en onurlu en şerefli ailelerisiniz. Ülkemizin birliğini bütünlüğünü bozmaya çalışan hainler asla bu emellerine ulaşamayacaklardır. Ülkemizin neresinde olursa olsun bizim huzurumuzu bozmaya hiçbir devletin gücü yetmez. Bizim milletimizde iman gücü oldukça buna değil üç beş çapulcunun, hiç kimsenin gücü yetmez."

Muhabir: Yasin Dikme

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: