Hakkari'deki Su Sıkıntısı Giderilecek

Hakkari Belediye Başkanlığı'nca kentte yaşanan su sıkıntısının giderilmesi için başlatılan çalışmaların, aralıksız sürdüğü belirtildi.

Hakkari Belediye Başkanlığı'nca kentte yaşanan su sıkıntısının giderilmesi için başlatılan çalışmaların, aralıksız sürdüğü belirtildi.

Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürü Mehmet Kızılkaya, Konak Caddesi üzerinde su şebekesi için devam eden kanal kazma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kızılkaya, şöyle konuştu:

"Şehir merkezin 6 ayrı noktasında su sıkıntısı yaşanıyor. Bu sıkıntıyı gidermek için 12 gündür geceli gündüzlü çalışıyoruz. 2 bin 250 metre kanal kazdık. 400 metrelik bir kanal çalışmamız kaldı ve bunu 10 gün içinde bitirmeyi planlıyoruz. Şehir şebekesine 160 ile 225'lik borular kullandık. Konak Caddesi ile Ordu Evi Caddesi'nde bağlantılar yapıldıktan sonra, Karayolları 114. Şube Şefliği ve altındaki evler, çarşı merkezi, Bağlar Mahallesi, İtfaiye civarı, Katremas, Keklikpınar ve Kıran Mahallesindeki su sıkıntısı tamamen sona erecek."

Reklam
Reklam

Muhabir: Yılmaz Kazandıoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: