Hakkari'deki Terör Saldırısı

Erzurum'un Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Hakkari'deki terör saldırısıyla ilgili, saldırıyı şiddet ve nefretle kınadığını bildirdi.

Erzurum'un Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Hakkari'deki terör saldırısıyla ilgili, saldırıyı şiddet ve nefretle kınadığını bildirdi.

Korkut, yaptığı yazılı açıklamada, Hakkari'nin Çukurca ilçesi Dağlıca bölgesinde Yeşiltaş Karakolu'na teröristlerin açtığı ilk ateşle 8 askerin şehit olup, 16 askerin yaralandığını anımsatarak, karanlık dış güçlerin maşası katillerin emellerine ulaşamayacaklarını belirtti.

Türk milletinin asırlardır topraklar için kanını akıttığını ifade eden Korkut, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Türk milleti asırlardır bu vatan için bu topraklar için kan vermiştir. Akıttıkları kanın fazlasını ödeyeceklerdir, bu bağlamda Türk ordusuna güvenimiz tamdır. Ancak hainlere ve maşalarına bir çift sözümüz var. Geçmişte üçünüz beşiniz birlikte çullandınız üzerimize ancak bir çakıl taşımızı dahi alamadan sulara gömülüp gittiniz. Yine aynı şeyler tekrarlanacaktır. Bu millet vatanı için ölmeyi bilir. Milletimizin, şehitlerimizin anne, babaları ile yakınlarının ve hepimizin başı sağ olsun. Yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum."

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: