Hakkari'deki Terör Saldırısı

MHP Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum ve AK Parti Espiye İlçe Başkanı Ali Kemal Akkaya, Hakkari'deki terör saldırısını kınadı.

MHP Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum ve AK Parti Espiye İlçe Başkanı Ali Kemal Akkaya, Hakkari'deki terör saldırısını kınadı.

İl Başkanı Erzurum, yaptığı yazılı açıklamada, terörünün kökünü kurutmak için devletin tüm imkanlarını harekete geçirmesi gerektiğini belirtti.

Son bir hafta içinde polis ve asker 12 vatan evladının şehit olduğunu ifade eden Erzurum, "Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına, milletimize sabır ve baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Bölücü terör örgütünün kahpe ve kalleş saldırılarını şiddetle kınıyor ve var gücümle lanetliyorum. Millet olarak acımız büyük, yüreğimiz buruk, terör illetine dayanma gücümüz tükenme aşamasına gelmiştir. Bu son saldırıdan sonra AK Parti hükümeti PKK terörünün kökünü kurutmak için devletin tüm imkanlarını harekete geçirmelidir" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fikret Bıyık / Gülizar Şenel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: