Hakkari'deki Terör Saldırısı

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen ve Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Hakkari'deki terör saldırısıyla ilgili

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen ve Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Hakkari'deki terör saldırısıyla ilgili başsağlığı mesajı yayımladılar.

Milletvekili Gülşen, mesajında, terör saldırısı sonucunda 8 askerin şehit olduğunu, 16 askerin yaralandığını hatırlattı.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in olayın ardından bölgeye gittiklerini aktaran Gülşen, şunları kaydetti:

"İstikrar ortamını bozmak isteyen terör örgütü kanlı eylemlerini sürdürüyor. Oynanan her türlü oyuna rağmen, millet olarak kardeşçe, birlik ve beraberlik içinde yaşama irademizi göstererek, kandan ve ölümden beslenen PKK terör örgütüne fırsat vermeyeceğiz. Terör sorununu devlet otoritesinden ve hukukun üstünlüğünden asla taviz vermeden, kalıcı bir şekilde bitirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu hain saldırıyı düzenleyen terör örgütünü lanetliyorum. Dağlıca'da şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum."

Reklam
Reklam

KÜ Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın da askerlerimizin görevlerini, sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmek ve dünya barışına katkı sağlamak için üstün hizmet verdiklerini belirtti.

Canlarını feda eden şehitleri her zaman rahmetle hatırlayacaklarını aktaran Aydın, "KÜ olarak bu elim kazada şehit olan 8 askerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve silahlı kuvvetlerimize başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Özkan Beyer/Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz