Hakkari'deki Terör Saldırısı

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Hakkari'deki terör saldırısında şehit olan Ali Yasin Erosmanoğlu'nun ailesine başsağlığı diledi.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Hakkari'deki terör saldırısında şehit olan Ali Yasin Erosmanoğlu'nun ailesine başsağlığı diledi.

Vali Kızılcık, şehit erin Kurtuluş Mahallesi Hacıahmet Sokak'taki evini ziyaret ederek, baba Ali Sait ile anne Nurten Erosmanoğlu'na baş sağlığı dileklerini iletti.

Ülke olarak yaşanan acıyı paylaştıklarını ifade eden Vali Kızılcık, "Allah bu acıları ülkemize ve milletimize bir daha yaşatmasın. Bu ülkenin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yılmayacağını, aksine ilelebet payidar olacağını ifade etmek isterim. Türkiye Cumhuriyeti için hayatlarını veren şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize sabır ve baş sağlığı diliyorum. Gerekirse bu ülkenin birlik ve bütünlüğü için hepimiz canlarımızı seve seve veririz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Vali Kızılcık, daha sonra eşi Sema Kızılcık ile yaklaşık 20 yıl önce şehit olan aynı mahalledeki Coşkun Davulcu'nun ailesini de ziyaret etti.

Muhabir: Burak Altunöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: