Hakkari'deki Terör Saldırısı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Senatosu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakolu'na düzenlenen ve 8 askerin şehit olduğu, 16 askerin yaralandığı saldırıyı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Senatosu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakolu'na düzenlenen ve 8 askerin şehit olduğu, 16 askerin yaralandığı saldırıyı kınadı.

Açıklamada, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakolu'na düzenlenen saldırıda 8 askerin şehit, 16 askerin ise yaralanmasının herkesi derinden üzdüğü belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizin son yıllarda attığı adımlar, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma çabaları, huzur ve kardeşlik ortamının yeniden tesisi, gerek iç gerekse dıştaki düşmanlar ve bunların uzantıları tarafından gerçekleştirilen hain saldırılarla engellenmeye çalışılmaktadır. 8 askerimizin şehit olması ve 16 askerimizin yaralanması hiç şüphesiz millet olarak yüreğimizi dağlamıştır. Kirli ve kanlı oyunlarla birliğimizi bütünlüğümüzü bozmaya çalışanların emellerine asla ulaşamayacaklarını ifade ediyor ve bu hain saldırıyı şiddetle konuşuyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Muhittin Sandıkçı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: